Reacties zijn vooral positief

Hotelplan Vicotoriepark goed ontvangen

ALKMAAR – Het hotelplan voor het oude IJkgebouw in het Victoriepark is volgens initiatienemer John Steenbeek goed ontvangen. Inmiddels hebben 65 bezoekers op de website www.vriendenvanvictorie.nl een reactie achtergelaten.
[De huidige staat van het IJkgebouw in het Victoriepark. (Foto: aangeleverd)] De huidige staat van het IJkgebouw in het Victoriepark. (Foto: aangeleverd)

“De reacties zijn vooral positief”, laat Steenbeek desgevraagd weten. “51 bezoekers zien de plannen wel zitten. Ze zijn vooral blij dat er eindelijk iets in het park gaat gebeuren. Verder geven ze tips, zoals het aanleggen van een moestuin of een openbare speeltuin. Ook waren er bezoekers die vroegen het verloren groen elders in het park te compenseren.” Negatieve reacties waren er ook. “We hebben veertien negatieve reacties ontvangen, maar daar zat een aantal dezelfde IP-adressen bij, dus die zijn van dezelfde computer gestuurd. Deze bezoekers vinden dat er niets meer van het Victoriepark afgesnoept mag worden en dat er niet onder het hotel geparkeerd mag worden. Ook was er iemand die vindt dat er al voldoende horeca in Alkmaar is.”

Lees het volledige artikel op www.alkmaarsnieuwsblad.nl