leren victorie park

Leren & Werken

Leren en Werken

Het horecabedrijf is niet zomaar een bedrijf.  Het bedrijf is tevens een leerwerk bedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het leerwerk bedrijf geeft jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt hiermee een nieuwe kans. De deelnemers zijn vooral jongeren met een arbeidshandicap, sociale problematiek en/of weinig opleiding. De soort en mate van de beperking is niet bepalend en mag geen belemmering zijn, het gaat vooral om de passie voor het horecavak!

Deelnemers kunnen zich in het bedrijf onder meer bekwamen in de horeca, schoonmaak, receptie en administratie. Maar mogelijk ook in het werken in het groen, zoals het terrein‐ en park onderhoud.

Concept

Het concept is gebaseerd op het succesvolle Restaurant Fifteen in Amsterdam en Londen van de bekende TV-kok Jamie Oliver. Fifteen is een restaurant in Amsterdam. Het is een opleiding in ‘real Life’ en combineert lekker eten, gastvrijheid en gezelligheid met het opleiden van jongeren tot kok. Jaarlijks geven zij 15 tot 20 jongeren met een grote afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans.

De missie is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam uit te laten stromen naar betaald werk!